Investeren in grond? In de huidige economische situatie? Is dit verstandig?
Wij zijn absoluut overtuigd van wel en juist nu!

In 2018 groeide de Nederlandse economie met 2,7 procent. Dit was een iets kleinere groei dan het jaar daarvoor. Deze lagere groei was bij nagenoeg alle provincies terug te zien. Flevoland kende, met dank aan Almere, de sterkste groei. In Groningen was de krimp met 0,8 procent groter dan vorig jaar door een grotere afname van de aardgaswinning. Dit meldt het CBS op basis van nieuwe cijfers.

Lees verder

De druk om in het Utrechtse groen te bouwen, neemt toe. Zelfs met GroenLinks valt er weer te praten over bouwen buiten de rode contouren, bleek dinsdagavond tijdens het Cobouw Café in Amersfoort. “We moeten van nee tenzij, naar ja mits.”

Lees verder

De problemen op de woningmarkt nemen gevaarlijke vormen aan. De bouw van nieuwe woningen stagneert en ondertussen stijgen de prijzen explosief. ,,Als we niet oppassen, dan zitten we over een paar jaar in een nieuwe crisis”, waarschuwt de branchevereniging van bouwers en ontwikkelaars.

Lees verder

Kickbokser Mohammed Jaraya uit Den Bosch heeft zaterdag in de Johan Cruijff Arena een gevoelige nederlaag geleden tegen Murthel Groenhart. Hij verloor door een technische knock-out.

Lees verder

In elf jaar tijd moeten er een miljoen extra woningen komen, stelde minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren in mei dit jaar. Of dat gaat lukken is de vraag, want de grond raakt op, de overheid laat de bouw grotendeels aan gemeenten over en onze woonbehoefte is veranderd.

Lees meer